Exact Traineeship

pink-elephant-exact

Word jij onze nieuwe ERP Consultant?

Ja, ik heb interesse!

Wil jij graag werken in de IT?

Heb jij affiniteit met IT en businessprocessen? En ben je in het bezit van een MBO4/HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau?  Lijkt het je interessant om bedrijfsprocessen beter te laten werken met Business software van Exact? Meld je dan aan voor ons Exact Trainee programma. Wij stomen jou in twee  jaar klaar tot Exact Consultant, zodat jij straks organisaties kan helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen!

Ben je al overtuigd? >> Vul snel je gegevens in! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat ga je doen als Exact Trainee?

In twee jaar tijd stomen wij je klaar tot succesvolle Exact Consultant. Als Exact Consultant help je organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Exact software. Mede door jouw aanpak zorg jij dat processen efficiënter gaan verlopen en daarmee maak jij organisaties sterker, flexibel en klaar voor de toekomst. Je denkt samen met onze klanten mee over de optimale user experience en bent nauw betrokken bij de implementatie en het beheer van onze oplossingen.

Tijdens het Exact Traineeship ga je direct aan het werk. Je begint op onze Service & Support afdeling, waar je alles gaat leren over Exact Globe, Exact Synergy, onze eigen ontwikkelde bouwstenen, templates en onze klanten. In het tweede jaar ga je gerichte stappen zetten richting het Consultancy werk. Jij zult dat regelmatig bij onze klanten aan het werk zijn. Deze twee jaar volg je diverse relevante workshops en vakinhoudelijke trainingen. Bij Pink Elephant krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om te innoveren en deel je tijdens de wekelijkse stand-up meeting actief de laatste ontwikkelingen op je vakgebied. Met dit Exact Traineeship leg je gegarandeerd het fundament voor een succesvolle loopbaan in de wereld van Exact software!

Voor wie is het Exact traineeship geschikt?

Het programma is WEL voor

Kandidaten met minimaal een MBO4/HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Nieuwsgierige kandidaten die geïnteresseerd zijn in innovatieve IT -oplossingen en bedrijfsprocessen.

Kandidaten die een loopbaan op het snijvlak van IT en Business Software ambiëert.

Enthousiaste persoonlijkheden met empathisch vermogen die anderen graag helpt! 

Het programma is NIET voor

Kandidaten die geen zin hebben om zich verder te ontwikkelen.

Kandidaten die bedrijfsprocessen en ERP systemen saai vinden.

Kandidaten die een gruwelijke hekel aan SQL hebben of en hier niet nieuwsgierig naar zijn.

Voldoe jij hieraan? Vul dan hier jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wie gingen je voor? kleine-pijl

mirna

“Drie jaar na mijn afstuderen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ik de kans zou krijgen om mij te ontwikkelen in de – voor mij nieuwe – wereld van IT. Deze heb ik gevonden bij Pink Elephant! Ik heb de sprong gewaagd en met veel plezier volg ik als Exact Trainee uiteenlopende trainingen, heb ik veel klantcontact en loop ik regelmatig mee met ervaren consultants.”

Mirna Bos, Exact Trainee

robbert

“Het mooie aan werken als Consultant is de combinatie van met mensen werken en met techniek bezig zijn. Je bent veel in gesprek met de klant om input te genereren om dat vervolgens toe te passen in IT-oplossingen. Je moet draagvlak kunnen creëren bij klanten en zaken uit kunnen leggen, maar je moet ook technische kennis hebben om de processen goed in te richten.“ Lees verder wat Robbert leuk vindt aan het werken bij Pink Elephant >>

Robbert Spijkerman, Consultant Business Software

Wat kun jij verwachten?

Werken bij dé partner van Exact en een innoverende IT organisatie!

Erkende certificaten behalen, professionele begeleiding en doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en competenties.

Werken en leren van ervaren Exact Consultants en professionals.

De kans om te switchen van vakgebied: van niet IT’er naar IT’er in een omgeving waar je fouten mag maken, zolang je er maar van leert.

Wat levert het jou op?

Marktconform salaris en salarisgroei gekoppeld aan jouw persoonlijke groei en resultaten.

 Werken in de branche die groeiende en innoverend is.

Een start van je carrière en baanzekerheid in de IT.

Diverse certificaten op het gebied van software en projectmethodieken.

Werken aan mooie, interessante en uitdagende cases.


  e-mail deze pagina of vul snel jouw gegevens in om meer te weten te komen over het Exact Traineeship!

exact-traineeship-banner

Wie zijn wij?

Vanaf dag één zijn wij dé partner van Exact in Nederland als het gaat om het volledig benutten van de mogelijkheden van Exact Synergy. Onze eigen ontwikkelde bouwstenen bieden extra functionaliteit bovenop standaard Exact Synergy. Daarmee maken wij hét verschil in de markt en voor onze klanten. Veel oplossingen die Exact vandaag de dag naar de markt brengt, zijn zelfs mede ontwikkeld door Pink Elephant. Met 57 collega’s helpen wij organisaties om hun traditionele businessmodellen en -processen te veranderen in vernieuwende innovatieve business.

Wil jij werken bij een IT-organisatie waar wij door samenwerken, passie voor technologie, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk het verschil maken in de IT-wereld? Vul dan jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wij werken o.a. voor..

simon-loos

delta-lloyd

avans-plus

psv

qizini

usg-legal

quooker

hessing

libema