Twan van Ravestein
Consultant

Pink Elephant geeft je veel vrijheid maar verwacht ook een hoge mate van zelfstandigheid. Mijn loopbaan binnen Pink Elephant ben ik begonnen als IT System Engineer vanuit mijn afstudeeropdracht voor mijn HBO opleiding. De werkzaamheden bestonden uit het oplossen van grote incidenten, uitwerken en uitvoeren van wijzigingen op veel verschillende klantomgevingen.

“Momenteel ben ik werkzaam als Security Officer, een functie waartoe Pink Elephant mij de mogelijkheid heeft gegeven om vanuit mijn interesses naar toe te ontwikkelen.”

Na een aantal jaren ben ik doorgegroeid tot Consultant en werk ik aan uitdagende IT vraagstukken die klanten aan ons vragen. Een uitdagende functie omdat geen enkele oplossing en klant hetzelfde is. Momenteel ben ik werkzaam als Security Officer, een functie waartoe Pink Elephant mij de mogelijkheid heeft gegeven om vanuit mijn interesses naar toe te ontwikkelen. Kennisdeling en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Wanneer je de kans ziet om je te excelleren en je grijpt deze dan zal Pink Elephant dit belonen.