Afstudeerstage Outsourcing Services

Volg jij momenteel een HBO of WO ICT opleiding en mag je eindelijk aan je afstudeeropdracht beginnen? Dan ben je bij Pink Elephant aan het juiste adres.

De Business Unit Outsourcing Services is bezig met het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen. Wij zijn dan ook opzoek naar een afstudeerstagiair(e) die het leuk vindt om zich in een van de volgende onderwerpen vast te bijten:

  • Cultuurverbetering;
  • Optimaliseren van IT-processen;
  • Quick-wins realiseren op het gebied van onze bedrijfsprocessen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent perfect in staat om zelfstandig te werken;
  • Bent analytisch, ondernemend en weet de juiste vragen te stellen;
  • Je bent een aanpakker en pragmatisch ingesteld;
  • Zit in je laatste jaar van je HBO of WO ICT gerelateerde opleiding;
  • Woont in omgeving Amsterdam / Utrecht / Almere.

Wat bieden wij jou?

Pink Elephant heeft al jarenlang een uitstekende reputatie. Alle Pinkers werken dagelijks aan het behoud van deze reputatie. En dit verwachten wij ook van jou. Wij willen dat je meedenkt, ook out of the box als jij vindt dat dat noodzakelijk is. Ons motto is niet voor niets Think different. Think Pink. Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Mocht je hulp nodig hebben, dan trek je zelf aan de bel. Mochten collega’s hulp nodig hebben, dan help jij hen. Dat is een automatisme wat zorgt voor een hele fijne werkomgeving. Daarnaast krijg je uiteraard een passende stagevergoeding en betalen wij je reiskosten.

Procedure

Herken jij je in het bovenstaande en ben je geïnteresseerd in de aangeboden onderwerpen, dan gaan wij graag met je in gesprek. Wij vinden het belangrijk dat je we samen met jou een opdracht “op maat” maken, zodat op deze manier wij allebei tot het gewenste resultaat komen. Na een telefonisch gesprek beslissen we of er een match is. Hierna gaan we om tafel zitten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe deze samenwerking eruit gaat zien.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail