Afstudeerstage Procesoplossingen
  • StandplaatsDen Bosch
  • Uren per week40 uur
  • Werk/denkniveauHBO (4e jaar)

Zoek je een afstudeerstage voor de periode januari – juni 2018? Volg je een IT gerelateerde HBO opleiding zoals Business en IT Management, Informatica of Technische Bedrijfskunde? Of heb je op een andere manier affiniteit met processen en IT en zoek je een HBO afstudeeropdracht?

De opdracht

Pink Elephant Business Solutions in Den Bosch heeft een afstudeeropdracht voor 2 enthousiaste afstudeerders, waarin jullie als duo onderzoeken welke bedrijfsprocessen in een standaard template gegoten kunnen worden. Voor een aantal gekozen processen gaan jullie dit ook uitvoeren. Het gewenste resultaat van deze opdracht is dat je  een aantal procesoplossingen ontwikkelt, waardoor de implementatiesnelheid van onze Exact Synergy oplossingen wordt verkort. Hierdoor kunnen wij nog sneller én beter onze klanten helpen met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Pink Elephant

Pink Elephant is dé partner voor Exact bedrijfsoplossingen. Wij maken het verschil in de markt met de door ons ontwikkelde procesoplossingen en consultancy tools op het standaard Exact Synergy pakket. Organisaties helpen om van traditionele businessmodellen en -processen te veranderen in vernieuwende innovatieve business is wat wij met 50 collega’s dagelijks doen. Hiermee is het mogelijk om op een flexibelere manier dan Exact standaard biedt, processen in te richten. Daarin zijn wij zeer succesvol en willen daar nu een volgende stap in zetten. Als afstudeerduo krijgen jullie hier een rol in.

Wat hebben wij jou te bieden?

Pink Elephant is dé partner voor Exact bedrijfsoplossingen. Alle Pinkers werken dagelijks aan het behoud van deze reputatie. En ook jullie gaan daar aan bijdragen! Wij willen dat jullie meedenken met onze klanten en organisatie. Jullie mogen daarvoor out of the box denken. Ons motto is niet voor niets “Think Different. Think Pink”. Van ons krijgen jullie verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jullie opdracht inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Mochten jullie hulp nodig hebben, dan trekken jullie zelf aan de bel. Jullie kunnen rekenen op begeleiding van onze eigen afstudeerbegeleider en hulp van Consultants en Projectmanagers.

Jullie gaan afstuderen in een fijne en informele werkomgeving. Wij begrijpen dat dit tijd kost en vraagt. Van ons ontvangen afstudeerders een mooie vergoeding. Maar het allerbelangrijkst vinden wij dat jullie met plezier werken, want alleen dan halen wij het beste bij elkaar naar boven!

Interesse?

Zijn jullie nieuwsgierig en enthousiast om Exact Synergy te ontdekken, in te richten en naar een hoger abstractie niveau te brengen? Interesse in deze afstudeerstage? Neem contact op met Laura Podgorski. E: Laura.podgorski@pinkelephant M: 06 – 130 16 986

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail