Applicatiebeheerder Exact
► Direct reageren

Pink Elephant is dé partner voor Exact bedrijfsoplossingen. Wij helpen organisaties traditionele businessmodellen en processen te veranderen naar vernieuwende en innovatieve business. Vanuit ons kantoor in Den Bosch adviseren en implementeren wij verschillende ERP-oplossingen op basis van software van Exact. Door de inzet van eigen bouwstenen en extra functionaliteit op Exact maken wij hét verschil in de markt voor onze klanten.

Ben jij de nieuwe collega die voor onze eigen Pink Elephant organisatie de Exact omgeving gaat beheren? Het is jouw missie om jouw toekomstige collega’s optimale service te bieden op het gebied van Exact Synergy en Exact Globe op weg naar ultieme productiviteit en efficiëntie dat leidt tot tevreden collega’s.

De functie

Als Applicatiebeheerder beheer en optimaliseer jij onze eigen Exact Globe en Exact Synergy omgeving op technisch en functioneel vlak. Je bent hét aanspreekpunt voor de hele organisatie en fungeert als adviseur en sparringpartner richting gebruikers op alle lagen, van directie tot operatie. Je lost vragen op die variëren van eenvoudig tot complex. Omdat je proactief bent en zichtbaar binnen de organisatie weet je snel de behoeften van gebruikers te peilen en verbeteringen voor te stellen en door te voeren. Daarnaast ontwikkel je nieuwe functionaliteiten waardoor jouw collega’s weer efficiënter of prettiger kunnen werken. Uiteraard ben je betrokken bij updates en nieuwe releases die je doorvoert. Je maakt deel uit van een enthousiast Exact supportteam en werkt nauw samen met de developers en business consultants van de divisie Business Solutions.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met ERP-systemen. Kennis en ervaring met Exact is een pré;
  • Ruime ervaring met en kennis van SQL-databases;
  • Ruime ervaring met het maken van technische en functionele ontwerpen.

Ons aanbod

Pink Elephant biedt jou een afwisselende, gevarieerde baan, waarbij je nauw samenwerkt met 50 innovatieve, enthousiaste Exact experts. Hierbij zijn samenwerking, eigenaarschap, kennisdeling en het stimuleren van ontwikkeling de belangrijkste kernwaarden.

Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast faciliteren wij jou in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij onze eigen Pink Academy, kennissessies gegeven door collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden.

Bij Pink krijg je naast een mooi salaris onder andere 28 vakantiedagen, een lease- en mobiliteitsregeling, een Notebook naar keuze (Choose Your Own Device) en de mogelijkheid om 20 extra vakantiedagen bij te kopen.

Werken bij Pink Elephant betekent met veel plezier werken in een inspirerende omgeving!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail