Applicatiebeheerder
► Direct reageren

De ene dag ben je bezig met het oplossen van complexe incidenten en de andere dag ben je nieuwe functionaliteiten aan het inrichten waardoor jouw collega’s nog efficiënter of prettiger kunnen werken. Wil jij met jouw werk andere mensen gelukkig maken? En wil je een functie waarin je zowel technisch als functioneel je tanden kunt zetten in een complexe omgeving, waarbij je de ruimte krijgt om te innoveren? Wij zoeken een nieuwe Applicatiebeheerder en  komen graag met jou in contact.

Ben je benieuwd hoe een werkdag in deze functie er uit ziet? Lees het verhaal van Wendy en wie weet treed je binnenkort in haar voetsporen!

De functie

Als Applicatiebeheerder ben je bezig met het beheren en optimaliseren van onze eigen Exact Globe en Exact Synergy omgeving op technisch en functioneel vlak. In deze rol ben jij hét aanspreekpunt binnen de gehele Pink Elephant organisatie. Je fungeert als adviseur en sparringpartner richting gebruikers op alle lagen, van directie tot operatie. Je lost vragen op van collega’s die variëren van eenvoudig tot gecompliceerd en zorgt voor een correcte registratie. Je bent pro- actief en  zorgt dat je zichtbaar bent binnen de organisatie. Hierdoor ben je in staat om de behoeften van gebruikers te peilen en op basis daarvan verbeteringen voor te stellen en door te voeren. Daarnaast houd jij je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor Exact Synergy en Exact Globe,  waardoor jouw eigen collega’s weer efficiënter of prettiger kunnen werken. Uiteraard ben je betrokken bij updates en nieuwe releases en voer je deze ook door.

Je werkt nauw samen met je collega’s van het  supportteam, development en consultants van de divisie Business Solutions. Jouw hoofdlocatie is Den Bosch, maar je werkt regelmatig op onze locatie in Naarden, zodat je goed en snel kunt schakelen met collega’s en stakeholders.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met ERP-systemen. Kennis en ervaring met Exact is een pré.
  • Ruime ervaring met en kennis van SQL-databases.
  • Ruime ervaring met het maken van technische en functionele ontwerpen.
  • De volgende competenties zijn bij jou sterk ontwikkeld: organisatiesensitiviteit, helicopterview, analytisch vermogen, plannen en organiseren.

Ons aanbod

Pink Elephant biedt jou een afwisselende, gevarieerde baan, waarbij je nauw samenwerkt met 50 innovatieve, enthousiaste Exact experts. Hierbij zijn samenwerking, eigenaarschap, kennisdeling en het stimuleren van ontwikkeling de belangrijkste kernwaarden.

Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast faciliteren wij jou in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij onze eigen Pink Academy, kennissessies gegeven door collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden.

Bij Pink krijg je naast een mooi salaris, 28 vakantiedagen, een lease- en mobiliteitsregeling, een Notebook naar keuze (Choose Your Own Device) en de mogelijkheid om 20 extra vakantiedagen bij te kopen.

Werken bij Pink Elephant betekent met veel plezier werken in een inspirerende omgeving!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail