Office Manager/Management Assistant
 • StandplaatsBreda
 • Uren per week32-40
 • Werk/denkniveauMBO 4/ HBO werk- en denkniveau

Ben jij enthousiast, daadkrachtig en klantgericht? Ben je een teamspeler bij uitstek? Heb je enige affiniteit met softwarematige IT-oplossingen, zoals Business Intelligence of ERP? Wij zijn op zoek naar een behulpzame, georganiseerde ondersteuner met een “getting things done”mentaliteit voor ons gedreven team op een unieke locatie in Breda.

Wie wij zijn?

Pink Elephant Analytics is een sterk groeiende entiteit van Pink Elephant. Zij bieden zowel oplossingen op het gebied van managementinformatie als volledige datawarehouse trajecten, waarbij primair gebruik wordt gemaakt van QlikView en Microsoft BI. De focus ligt op (middel)grote organisaties in heel Nederland binnen de branches logistiek en zakelijke dienstverlening. Dit wordt gedaan door een  team van 10 collega’s. Ter ondersteuning van het management en onze salesacitviteiten zoeken wij een Office Manager/Management Assistant die samen met ons deze groeiambitie waar wil maken.

De functie

In deze functie ben jij de spil in de organisatie. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend en bestaan uit officemanagement taken, sales- en management ondersteuning. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse afwikkeling van orders en leveringen. Het uitbrengen en opvolgen van offertes is een wezenlijk onderdeel van je functie. Je hebt contact met onze relaties over bestaande contracten, een uitbreiding of aanpassing hiervan. Jouw pro-actieve houding stelt je in staat de relatie met de klant te versterken en echte klantwaarde te realiseren. Je pakt commerciële taken op zoals  diverse marketingacties, het plannen en organiseren van content voor de nieuwsbrief en het inplannen van afspraken voor sales en consultants. Daarnaast ondersteun je op efficiënte en effectieve wijze de directie van Pink Business Intelligence bij het scheppen van orde in een gestructureerde chaos. Je beheert o.a. de agenda’s van het management, redigeert teksten en stelt allerlei voorkomende schriftelijke communicatie op. Tevens ben je voor hen een belangrijke sparringspartner. Als Office Manager verzorg je een warm en hartelijk ontvangst voor onze bezoekers. Je zorgt ervoor dat alle facilitaire zaken binnen onze vestiging op orde zijn. Voor collega’s ben je intern hét aanspreekpunt. Wij zoeken dan ook een collega die beschikt over de juiste teamspirit en flexibel is. Een pro actief persoon die zelfstandig te werk gaat en voor collega’s te vertrouwen is!

Wat vragen wij ?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Een klant- en kwaliteitsgerichte houding
 • Communicatief, sociaal vaardig en resultaatgericht
 • Zelfredzaam, gedreven en doortastend
 • De kwaliteit om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken
 • Pragmatisch en groot oplossend denkvermogen
 • Woonachtig in de regio Breda

Wat wij jou bieden?

Je krijgt van ons de mogelijkheid, vrijheid en verantwoordelijkheid om de functie naar eigen kunde en inzicht vorm te geven. Kortom een afwisselende en uitdagende baan binnen een collegiaal team. In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Persoonlijke groei van medewerkers, collegialiteit en een informele, plezierige werksfeer staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Een goed salaris is uiteraard bij de functie inbegrepen. Als Pink Elephant vinden wij het belangrijk jou de kans te bieden je nog verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met jou maken wij duidelijke afspraken over je doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse? Wacht niet en reageer. Wij ontmoeten jou graag op ons kantoor om verder te praten over deze baan.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail