Citrix Beheerder
► Direct reageren

Samenwerken in een hecht team voor mooie klanten én baas zijn over je eigen werkpakket? Wie wil dat niet!

Ben jij een creatieve Citrix Beheerder met affiniteit van- en ervaring met de stack Windows Server/Citrix/RES/APP-V/Office 365 en voer jij  graag de regie over jouw eigen werkzaamheden?

Voor ons team Outsourcing Services zijn wij op zoek naar Citrix Beheerders met “Personal Leadership”. Van ons krijg jij de vrijheid om je eigen workload te managen. Dat betekent dat jij zelf je plannen maakt en afspraken inplant. Kortom je bent verantwoordelijk voor en neemt de regie  over jouw eigen projecten. Waarbij je als vanzelfsprekend spart met en ondersteuning krijgt van collega’s.

De afdeling en jouw rol:

Outsourcing Services is de beheerafdeling voor onze hosted omgevingen. Deze afdeling van ongeveer 70 professionals is verantwoordelijk voor ruim 40 klanten waar de IT strategisch is voor hun business. Wij beheren de infrastructuren voor onder andere De Nederlandse Loterij Organisatie, PON, Wehkamp en Hessing vanuit onze kantoren in Naarden en/of Den Bosch. In totaal beheren wij de infrastructuren die voorzien in ruim 12.000 werkplekken. Iets waar wij terecht trots op zijn!

Dagelijks laten wij ons uitdagen door actief te participeren binnen transities, migraties en upgrade projecten en werken wij met de nieuwste (Cloud) technologieën.

Wat ga jij doen?

 • Je voert changes uit en bent de schakel tussen onze klant en leveranciers.
 • Je lost incidenten op, signaleert problemen en knelpunten en adviseert jouw klanten aangaande innovatie en structurele oplossingen.
 • Je managet de klantverwachtingen door correcte en tijdige communicatie omtrent de voortgang en draagt zorg voor een up-to-date documentatie.
 • Je levert input bij pre-sales activiteiten.
 • Je laat zien dat er meer is dan werken. Je kletst over het weekend met je collega’s, je doet mee aan de Pink drinks of gaat een potje gamen in onze game room.

Jouw profiel:

 • Je bent vrolijk, communicatief en houdt van aanpakken.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal een MBO4 diploma.
 • Je bent MCSA en CCA gecertificeerd.
 • Je hebt kennis van- en ervaring met de stack Windows Server/Citrix/RES/APP-V/Office 365. Kennis van SCCM is een pre. Heb je al wat gedaan in Azure: dat is helemaal top!
 • Je hebt ervaring met werken in een Managed Services omgeving of bent gewend te schakelen tussen verschillende klantomgevingen.
 • Je bent organisatorisch sterk en schrijven van RFC’s gaat je makkelijk af.
 • In alles wat je doet staat de klant en je persoonlijke ontwikkeling centraal .
 • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk

Wat wij jou te bieden hebben:

Pink Elephant biedt je de mogelijkheid om met high-end infrastructuren en de nieuwste Cloud technologieën te werken. We bieden jou een dynamische werkomgeving waarin je samenwerkt in een gedreven en gezellig team met pragmatische collega’s.

Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast faciliteren wij jou in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij onze eigen Pink Academy, kennissessies gegeven door collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden.

Bij Pink krijg je naast een mooi salaris, 28 vakantiedagen, een lease- en mobiliteitsregeling, een iPhone7 of een Samsung S8, een Notebook naar keuze (Choose Your Own Device) en de mogelijkheid om 20 extra vakantiedagen bij te kopen.

Werken bij Pink Elephant betekent met veel plezier werken in een inspirerende omgeving!

 

Andere Citrix gerelateerde vacatures: Citrix specialist en Citrix Consultant.

 

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail