Cloud Consultant
► Direct reageren

We zijn ambitieus en gaan de komende jaren flink groeien! Daarom zoeken wij enthousiaste Cloud Consultants die onze klanten adviseren over de inrichting van hun IT-infrastructuur en/of IT-processen op weg naar ultieme productiviteit en efficiëntie. Wij gaan verder dan alleen advies geven. Jouw voorstel ga je namelijk ook daadwerkelijk implementeren! Dat maakt het werken bij Pink Elephant voor jou zo interessant. Samen met de IT-specialisten van Pink Elephant en medewerkers van de klant zorg jij voor een succesvolle transitie naar de Cloud.

De Functie:

Wij geloven in een integrale benadering voor de implementatie van beheeroplossingen en -diensten. Of het nou over on premise of cloudoplossingen gaat, jij adviseert, ondersteunt en helpt de klant bij de realisatie ervan. De IT-strategie van de klant vertaal jij naar een uitvoerbare aanpak. Die aanpak kan per klant verschillen en jouw werkzaamheden dus ook: van het migreren van een Exchange-omgeving naar Office 365, tot het vanuit de Cloud beschikbaar stellen van applicaties op smartphone of tablet en het implementeren van hybrid of private Cloud-infrastructuren.

Met jouw unieke aanpak en kennis van IT Infrastructuren maak jij de business bij onze klanten sterker, efficiënter en klantgerichter. Dankzij jouw oplossing en efforts hebben de gebruikers van onze klanten altijd en overal toegang tot hun data en applicaties.

Jouw profiel:

  • Je bent in het bezit van een WO/HBO diploma
  • Je hebt 5-10 jaar IT-ervaring
  • Je bent bekend met procesmanagementtechnieken zoals ITIL en LEAN.
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met diverse IT Infrastructuren en Cloud oplossingen (AWS, Office 365, Azure, VMware)
  • Je hebt intensief samengewerkt met onder meer IT-engineers en IT-specialisten met diepgaande kennis van Microsoft, Citrix, Cisco en VMware oplossingen
  • Je durft out of the box te denken en bent resultaatgericht
  • Je hebt een goede teamspirit envindt het leuk om met enthousiaste collega’s in projectteams te werken.

Als dit profiel op jou van toepassing is weet je het nu zeker: bij Pink Elephant zit je op je plek!

Ons Aanbod

Je maakt deel uit van een organisatie waar persoonlijke groei, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerkend zijn. Wij geloven dat onze Pinkers bepalend zijn voor de kracht en het succes van Pink Elephant. Collega’s initiëren frequent kennissessies waarbij je kennis maakt met de nieuwste technologieën en methodieken. Zo blijven Pinkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen middels trainingen en cursussen. Onze eigen Pink Elephant Academy heeft een mooi cursusaanbod waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt behalen.

Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto, laptop en smartphone marktconform.

Bij Pink Elephant werk je in multidisciplinaire teams aan projecten voor mooie aansprekende klanten. Je werkt altijd samen met enthousiaste, ondernemende en gedreven professionals. Pink Elephant is wat jij ervan maakt!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail