Ervaren Business Consultant Exact (medior/senior)
► Direct reageren

Pink Elephant is dé partner voor Exact bedrijfsoplossingen. Wij helpen organisaties traditionele businessmodellen en -processen te veranderen naar vernieuwende en innovatieve business. Bij Pink Elephant staat de klant centraal. Bij de Divisie Business Solutions zijn we met meer dan 50 collega’s  voortdurend bezig de klantverwachtingen te overtreffen. Pas dan hebben we een écht tevreden klant. Door de inzet van eigen ontwikkelde bouwstenen en extra functionaliteiten op het standaard Exact pakket maken wij hét verschil in de markt voor onze klanten.

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een energieke, pro-actieve en initiatiefrijke ervaren Business Consultants Exact die onze klanten verder helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Exact software (Exact Synergy Enterprise en Exact Globe). Het team Business Consultants heeft als thuisbasis ons kantoor in Den Bosch.

Ben je benieuwd hoe onze Exact Consultants een werkdag als Pinker ervaren? Lees het verhaal van Robbert en Jeroen en wie weet werk jij binnenkort met hen samen aan innovatieve Exact oplossingen voor onze klanten.

De functie

Als Business Consultant Exact is het jouw missie om de klant verder te helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen door de inzet van Exact software (Exact Synergy Enterprise en Exact Globe).

Je adviseert klanten over de juiste inzet van specifieke Exact oplossingen en houd je bezig met het functioneel inrichten van de software. Uiteraard denk je met de klant mee over hoe je de gebruikers hierin meeneemt en ben je verantwoordelijk voor een goede implementatie.

Daarnaast volg je de nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van jezelf en collega’s door je kennis actief met elkaar te delen.

Jouw kennis en ervaring

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau (richting Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica);
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ruime ervaring met Exact Synergy of vergelijkbare ERP software zoals Afas, Unit4;
  • Ervaring met software implementaties en het maken van procesbeschrijvingen;
  • Ervaring met en kennis van SQL en het schrijven van scripts;
  • Kennis van de grondbeginselen van Agile;
  • Sterk ontwikkelde projectmanagementvaardigheden, klantgerichte houding en communicatieve en commerciële skills;
  • Sterk anlytisch vermogen en in staat onafhankelijk een oordeel te vormen.

Ons aanbod

Pink Elephant biedt jou een afwisselende, gevarieerde baan, waarbij je nauw samenwerkt met innovatieve, enthousiaste BI experts. Hierbij zijn samenwerking, eigenaarschap, kennisdeling en het stimuleren van ontwikkeling de belangrijkste kernwaarden. Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Daarnaast faciliteren wij jou in je persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij onze eigen Pink Academy, kennissessies gegeven door collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden.

Bij Pink krijg je naast een mooi salaris, 28 vakantiedagen, een lease- en mobiliteitsregeling, een Notebook naar keuze (Choose Your Own Device) en de mogelijkheid om 20 extra vakantiedagen bij te kopen. Werken bij Pink Elephant betekent met veel plezier werken in een inspirerende omgeving!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail