Office 365 Specialist
► Direct reageren

Steeds meer van onze klanten overwegen gebruik te maken van Office 365. Om deze klanten goed te kunnen helpen zijn wij op zoek naar een Office 365 Specialist die onze klanten adviseert over de inrichting van hun IT-infrastructuur en/of IT-processen op weg naar ultieme productiviteit en efficiëntie. Wij gaan verder dan alleen advies geven. Jouw voorstel ga je namelijk ook daadwerkelijk implementeren! Dat maakt het werken bij Pink Elephant voor jou zo interessant. Samen met de IT-specialisten van Pink Elephant en medewerkers van de klant zorg jij voor een succesvolle transitie naar de Cloud.

De werkzaamheden

Als Office 365 Specialist ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en implementeren van Office 365 omgevingen. Je gaat migraties uitvoeren van on-premise Data, Exchange en Skype for Business omgevingen naar Office 365. Daarnaast help je onze klanten met het optimaal gebruiken van de office 365 oplossingen. Voor ons Office 365 team zoeken wij een Office 365 specialist gespecialiseerd op een van de volgende onderwerpen: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra, Messaging, Communication of SharePoint.

De klanten waarvoor je gaat werken zijn actief in de zorg, zakelijke dienstverlening en overheid, zij hebben allemaal gemeen dat het klanten zijn met wie Pink een stabiele relatie heeft. Vaak komen we er al jaren.

De projecten die Pink Elephant uitvoert zijn voor omgevingen tussen de 75 en 2500 werkplekken. De scope van de projecten varieert van uitbreiding of vernieuwing tot complete nieuwbouw of greenfield migraties. Je werkt samen in teams van 2 tot 15 collega’s.

Als Office 365 Specialist weet je waar jij over praat. Je bent enthousiast over de oplossingen die wij aanbieden en volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Samen met je collega’s besluit je welke ontwikkelingen voor Pink relevant zijn en hoe wij daar invulling aan kunnen geven.

Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en bent servicegericht in je benadering naar zowel collega’s als klanten. Je houdt van projectdynamiek en bent trots op de kwaliteit van je geleverde werk.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je ontwikkelt, faciliteren wij jou uiteraard in het volgen van trainingen, cursussen en congressen.

Wat verwachten we van een Office 365 Specialist?

  • HBO werk- en denk niveau
  • Ervaring met het implementeren van Office 365 oplossingen of Azure omgevingen
  • Ervaring en kennis op het gebied van Exchange, Windows, Skype for Business
  • MCSE gecertificeerd in één van de volgende specialisaties: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra., Messaging, Communication of SharePoint
  • Goede beheersing van Nederlandse- en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Accuraat en adviesvaardig
  • Gedreven, oplossingsgericht en dienstverlenend

Aanbod

Je maakt deel uit van een organisatie waar persoonlijke groei, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerkend zijn. Wij geloven dat onze Pinkers bepalend zijn voor de kracht en het succes van Pink Elephant. Collega’s initiëren frequent kennissessies waarbij je kennis maakt met de nieuwste technologieën en methodieken. Zo blijven Pinkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen middels trainingen en cursussen. Onze eigen Pink Elephant Academy heeft een mooi cursusaanbod waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt behalen.

Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto, laptop en smartphone marktconform.

Bij Pink Elephant werk je in multidisciplinaire teams aan projecten voor mooie aansprekende klanten. Je werkt altijd samen met enthousiaste, ondernemende en gedreven professionals. Pink Elephant is wat jij ervan maakt!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail