Project Manager IT-Infrastructuur
► Direct reageren

We zijn ambitieus en gaan de komende jaren flink uitbreiden. Ben jij onze nieuwe Project Manager IT-Infrastructuur met allround kennis van IT-infrastructuren? En wil je werken bij een van de mooiste IT-dienstverleners van Nederland?

Met jouw unieke projectleidingstijl en kennis van IT-Infrastructuren maak jij de business van onze klanten sterker, efficiënter en klantgerichter. Denk jij net als wij out of the box, ben je resultaatgericht en haal je voldoening uit het met goed resultaat uitvoeren van migratie-, outsourcing- en implementatietrajecten?? Dan ben je als Project Manager IT-Infrastructuur bij Pink Elephant aan het juiste adres.

De Functie:

Als Project Manager van IT-infrastructuurprojecten geef je leiding aan één of meerdere migratie-, outsourcings- en implementatietrajecten.

Je geeft sturing aan de verschillende projectteams, bestaande uit onder meer IT-Consultants, IT-Engineers en IT-Specialisten met diepgaande kennis van Microsoft, Citrix, Cisco en VMware oplossingen. Bij Pink Elephant werk je samen met enthousiaste, ondernemende en gedreven professionals. Je levert als eindverantwoordelijke statusupdates en rapportages rondom het project bij de stuurgroep bij de klant. Tijdens een project ben jij het aanspreekpunt voor zowel klanten en leveranciers als collega’s en geef je vorm aan het proces. Vanuit je rol ben je betrokken bij projecten en wil je goede kwaliteit leveren. Daarom borg je de levering binnen planning en budget. Bij Pink Elephant werken wij volgens PRINCE2 en Agile. Je hebt ervaring met projecten managen middels deze methodieken en kan de klant meenemen in de projectvoortgang en het beoogde resultaat.

Wij zetten je in op diverse projecten voor onze mooie aansprekende klanten. Omdat de projecten inhoudelijk, multidisciplinair en complex zijn, vraagt het scherp analytisch vermogen en goed planwerk van je. Dat is nou precies wat  jouw werk zo boeiend maakt!

Jouw profiel:

 • Je hebt een WO/HBO diploma
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met IT Infrastructuren
 • Je hebt 5-10 jaar ervaring in het managen van projecten op het gebied van ICT Infrastructuur
 • Je hebt aantoonbare ervaring met verschillende projectmethodieken (PRINCE2, Agile)
 • Je schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent omgevingsbewust en resultaatgericht
 • Je beschikt over helicopterview en kan je werk goed plannen en organiseren.

Ons Aanbod

Pink Elephant kenmerkt zich door persoonlijke groei, samenwerking, eigen initiatief en het plezier in het werk. Dit komt omdat wij geloven dat de mensen bepalend zijn voor de kracht en het succes van Pink Elephant. Deze visie geeft ons energie en zorgt ervoor dat je boven jezelf uit kan stijgen. Voor jou betekent dat je volgende kansen krijgt:

 • Op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en methodieken door kennissessies te volgen van je gespecialiseerde collega’s
 • Je eigen ontwikkelpad samenstellen en volgen
 • Jezelf verder te ontwikkelen, door aanvullende certificeringen te behalen en/of cursussen en trainingen te volgen via onze eigen Pink Elephant Academy
 • De vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid om je periode bij Pink Elephant te vormen. Pink Elephant is wat JIJ er van maakt!

Vanzelfsprekend zijn je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en smartphone, en 10 dagen vaderschapsverlof marktconform.

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail