Junior Applicatiebeheerder
► Direct reageren

Wil je werken in een inspirerende dynamisch omgeving waar jij pas tevreden bent als onze klanten tevreden zijn? Heb je een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare affiniteit met Applicatie software (CRM, ERP), zoals Exact, AFAS of Unit4 en (enige) kennis van SQL? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Pink Elephant is een IT Serviceorganisatie waar de klant centraal staat. Met zijn allen zijn wij er op gericht de klantverwachtingen te overtreffen. Pas dan hebben we een echt tevreden klant. En wat is nou mooier dan dat? Uiteraard wordt er bij Pink Elephant hard gewerkt, maar plezier, gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling vinden wij even belangrijk. Zo participeer jij mee in diverse werkgroepen om onze producten en diensten verder te ontwikkelen. Hierdoor blijf je up to date en daag je elkaar continu uit het beste uit iedere situatie te halen.

De Business Unit Business Solutions biedt Business Apps aan met unieke maatwerkoplossingen. Deze Business Apps zijn door ons gemaakt met eigen ontwikkelde bouwstenen op basis van Exact Synergy en Exact Globe producten. Hiermee helpen we onze klanten hun bedrijfsambities en doelstellingen te realiseren.

Voor ons Supportteam in Den Bosch zijn wij opzoek naar een Junior Applicatiebeheerder. Je komt te werken in een hecht en warm team van 10 directe  collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met de Consultants, het Developmentteam en Applicatie Specialisten. Met elkaar beheren wij ruim 200 complexe klantomgevingen en bieden wij oplossingen aan verstoringen rondom onze aangeboden en geïmplementeerde Business Apps.

De functie

Als Junior Applicatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de door ons geïmplementeerde en beheerde Business App.  Als geen ander kan jij je inleven in de situatie van onze gebruikers en ben je daarom in staat om met een juiste oplossing te komen.

Wat ga je zoal doen:

 • Je registreert, classificeert en prioriteert vragen en verstoringen van functioneel/ technische aard en legt deze informatie vast in onze ITSM software.
 • Je coördineert en managet de verwachtingen van de klant.
 • Je analyseert query’s (SQL) en geconfigureerde processen.
 • Je signaleert repeterende incidenten en escaleert tijdig naar de desbetreffende verantwoordelijke collega’s.

Van een Support Specialist bij Pink Elephant wordt veel meer gevraagd dan enkel het wegwerken van incidenten. Bij ons verdiep jij je ook in de onderliggende techniek van Applicatie Software. Van ons krijg je veel ruimte en vrijheid om zelfstandig aan het werk te gaan en je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Support en/of (Exact) Beheerconsultancy.

Wat wij jou bieden:

Veel verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk zelfstandig uit te voeren. Uiteraard werk je niet alleen, maar samen met een enthousiast team dat dezelfde passie deelt voor het werk en onze organisatie.

Daarnaast ondersteunen en faciliteren wij jou in jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij onze eigen Pink Academy, kennissessies gegeven door gespecialiseerde collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden. Vanzelfsprekend horen een passend salaris, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij deze functie.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal in het bezit van een MBO 4 diploma.
 • Aantoonbare affiniteit met Applicatie software (CRM, ERP), zoals Exact, AFAS of Unit4.
 • (Enige) kennis van SQL.
 • In staat om query’s te lezen en de geconfigureerde processen te doorzien.
 • Een service- en klantgerichte instelling: Je bent pas tevreden als de klant dat ook is!
 • Een sterk analytisch vermogen. Je bent in staat om uitdagende incidenten snel te doorzien en op basis van een gedegen analyse met een passend voorstel te komen voor de oplossing.
 • Sterke communicatieve- en luistervaardigheden.
 • Leergierig, ambitieus en interesse in Applicatie Software. Wij stimuleren ontwikkeling en willen jou een carrière in Support en/of (Exact) Beheerconsultancy  bieden.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail