Support Consultant Exact
 • Standplaats's-Hertogenbosch
 • Uren per week40 uur
 • Werk/denkniveauHBO

Is het jouw drive om mensen te helpen door problemen op te lossen in software applicaties? En ben je nieuwsgierig naar de onderliggende techniek van software applicaties?

Als Support Consultant Exact ben je het aanspreekpunt voor onze klanten voor de door Pink Elephant geïmplementeerde en beheerde Exact (Exact Globe en Synergy) omgeving. Het is belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn. Pink Elephant maakt het verschil in de markt door bouwstenen en extra functionaliteiten op het standaard Exact pakket te ontwikkelen. Juist dat maakt werken bij Pink Elephant zo interessant voor jou!

Wat ga je doen?

Samen met jouw team, bestaande uit een Service Manager, Applicatie Consultant en Technisch Consultant, ben je verantwoordelijk voor een aantal toegewezen klanten. Jij bent volledig op de hoogte van de oplossingen die wij leveren bij jouw klanten. Binnen het team ben jij voor gebruikers het eerste aanspreekpunt op operationeel niveau. Jij managet de klantverwachting en schakelt met jouw team. Samen zorgen jullie voor een optimale klantbeleving. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het op afstand bieden van oplossingen aan verstoringen rondom de door jouw team beheerde applicatie software.
 • Registreren, classificeren en prioriteren van vragen en verstoringen van functioneel/technische aard en deze vastleggen in het ITSM-pakket;
 • Het monitoren van de applicatie met behulp van monitoringsoftware;
 • Analyseren van query’s (SQL) en geconfigureerde processen;
 • Managen van de klantverwachtingen.

Ben je benieuwd hoe onze Support Medewerkers een werkdag als Pinker ervaren? Lees het verhaal van Sandra.

Wat verwachten wij van elkaar?

Pink Elephant is dé partner voor Exact bedrijfsoplossingen. Wij maken het verschil in de markt met de door ons ontwikkelde templates en bouwstenen op het standaard Exact pakket. Organisaties helpen om van traditionele businessmodellen en -processen te veranderen in vernieuwende innovatieve business is wat wij met 50 collega’s dagelijks doen.

Alle Pinkers werken dagelijks aan het behoud van deze reputatie. En dit verwachten wij ook van jou. Wij willen dat jij meedenkt met de klant, ook out of the box als jij vindt dat dat noodzakelijk is. Ons motto is niet voor niets Think different. Think Pink. Van ons krijg je de verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid om jouw werk inhoudelijk zelfstandig uit te voeren. Mocht je hulp nodig hebben, dan trek je zelf aan de bel. Mochten collega’s hulp nodig hebben, dan help jij hen. Dat is een automatisme wat zorgt voor een hele fijne werkomgeving.

Wij faciliteren jou in jouw persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van opleidingen bij ons eigen kenniscentrum: Pink Elephant Education. Een Pinker verdient een mooi salaris, krijgt 28 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 20 bij te kopen en krijgt de mogelijkheid om thuis te werken. Maar het allerbelangrijkst vinden wij dat alle Pinkers met plezier werken want alleen dan halen wij het beste bij elkaar naar boven.

Wat staat er op jouw CV?

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;
 • Aantoonbare affiniteit met appplicatie software (CRM, ERP), zoals Exact, AFAS of Unit4;
 • (Enige) kennis van SQLis een pré ;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Sterke communicatieve- en luistervaardigheden;
 • Accuraat, analytisch en nieuwsgierig naar de onderliggende techniek van applicatie software.

Over Pink Elephant

Pink Elephant is de kennisleider op het gebied van bedrijfstransformatie en – innovatie. Wij vinden dat IT pas echt rendeert bij de juiste combinatie van mensen, processen en techniek. Vanuit deze gedachten hebben wij invulling gegeven aan het portfolio van Pink Elephant:

IT Services: Optimaliseren van de IT-dienstverlening door het leveren van kennis en ervaring over standaarden, processen en techniek. Wij doen dit in de vorm van projecten, outsourcing en detachering.

Business Solutions: Organisaties helpen veranderen om traditionele businessmodellen te transformeren naar vernieuwende en innovatieve businessoplossingen door de inzet van gerenommeerde applicaties en add-ons;

Education: Kennis, kunde en gedrag bij medewerkers evalueren en verbeteren door trainingen, assessments en business simulations.

Wij excelleren in onze persoonlijke en betrokken dienstverlening en reputatie als kennisleider. Daarnaast willen wij de beste werkgever zijn en IT talent aan ons verbinden. Wij geloven erin dat het bundelen van kennis en kunde van onze ervaren IT-ers met ideeën en creativiteit van jong talent zorgt voor nieuwe innovatieve inzichten.

 

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail