System Administrator
  • StandplaatsNaarden

Pink Elephant is met sneltreinvaart aan het groeien. Voor 2017 hebben wij met het team Professional Services een stevige groei ambitie. Daarom hebben wij plek voor enthousiaste en gepassioneerde System Administrators met kennis en ervaring op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware of Cisco. Herken jij je hierin, wil je met ons meegroeien en je verder specialiseren? Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Wil je weten hoe interessant jouw dag eruit kan zien? Lees dan het verhaal van jouw toekomstige collega’s Keith en Quirijn.

De functie

Als System Administrator ga je direct aan het werk bij onze aansprekende klanten. Wij dagen je op projecten van onze klanten uit om de IT-omgevingen te beheren en te migreren. Daarnaast ben je betrokken bij projecten onder regie van Pink. Met jouw klantgerichte houding, sterke communicatieve skills en prettige wijze van samenwerken ben jij het visitekaartje van Pink Elephant bij onze klanten. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Wanneer je op een klantopdracht werkzaam bent mag je rekenen op ruim 200 IT-collega’s binnen Pink die hun kennis graag met je delen en je ondersteunen. Persoonlijke ontwikkeling stimuleren wij bij Pink daarom maak je samen met je manager een ontwikkel plan: wat zijn je doelen of ambities en wat is de beste weg om deze te bereiken. Pinkers organiseren regelmatig  kennissessies waar je met je vakgenoten kan sparren over jouw vakgebied.

Jouw kennis en ervaring

  • HBO werk- en denkniveau met een minimaal afgeronde opleiding MBO-niveau 4 en MCSA 2012
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een Microsoft, Citrix, VMWare of Cisco omgeving.
  • Bekend met ITIL-processen. Kennis van Agile werken is een pré
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift
  • In bezit van rijbewijs B

Het team

Als System Administrator kom je te werken in het team Professional Services. De ruim 40 IT-professionals in dit team zorgen iedere dag voor een glimlach op het gezicht van onze toonaangevende klanten door te zorgen dat hun IT optimaal werkt. De System Engineers en IT Consultants uit je team hebben diepgaande kennis van Microsoft, Citrix, Cisco en VMware oplossingen. We hechten veel waarde aan kennisdeling – samen weet je immers meer dan alleen. Onze IT Professionals worden daarom gekoppeld aan kennisteams. Voor de ontspanning en gezelligheid tijdens werk, maken veel collega’s gebruik van onze Gameroom. Regelmatig organiseren we teamdagen gericht op fun en wekelijks de drukbezochte PinkDrinks.

Ons aanbod

In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Persoonlijke groei van medewerkers, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerken de sfeer. Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto, laptop en smartphone marktconform. Collega’s initiëren frequent kennissessies waarbij je kennis maakt met de nieuwste technologieën en methodieken. Zo blijven Pinkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen aan de Pink Elephant Academy, waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt behalen. Pink is wat JIJ ervan maakt!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail