System Engineer met ambitie om Office 365 Specialist te worden
► Direct reageren

Door cloud computing verandert de rol van de IT-beheerder ingrijpend. De systeembeheerder verandert in een beheerder van diensten. Ben jij die enthousiaste ambitieuze System Administrator die mee wil in deze verandering en zijn carrière een boost wil geven? Wil jij de kans krijgen om met de laatste Microsoft technologieën te werken? Werk jij graag op afwisselende opdrachten bij toonaangevende organisaties? Ben jij net als wij leergierig, eigengereid en ondernemend? Dan willen wij graag met jou verder praten over jouw mogelijkheden om te groeien naar Office 365 Specialist bij Pink Elephant!

“Ik heb gekozen voor Pink Elephant vanwege de persoonlijke aanpak, de mogelijkheden om je te ontwikkelen, en het vertrouwen dat je krijgt van je manager. Ik wil graag doorgroeien naar een Office 365 specialist functie. Pink Elephant geeft me de tijd en middelen die hiervoor nodig zijn.”
Lees het hele verhaal van Keith >> 

De functie

Wij gaan jou helpen om Office 365 Specialist te worden. Doormiddel van onze Office 365/Azure School word je opgeleid tot Office 365 Specialist op een of meerdere van de volgende onderwerpen: Mobility, Productivity, Cloud Platform & Infra, Messaging, Communication of SharePoint. Doormiddel van een uitgestippeld plan gaan wij samen aan de slag. Je gaat samen met je collega’s werken aan Office 365 projecten. Daarnaast volg je natuurlijk trainingen die gegeven worden door eigen Pinkers, werk je aan je certificeringen en zorg je tijdens je projecten dat je op de hoogte blijft van de laatste technieken. De verantwoordelijkheden die bij deze groeifunctie horen zijn breed en veranderen tijdens het traject. Zo draai je mee in migratietrajecten van on-premise Data en Exchange omgevingen naar Office 365 of hybride omgevingen en voer je deze migraties later zelfstandig uit. Je richt de Office 365 applicaties goed in en je zorgt ervoor dat de eindgebruikers goed worden geïnformeerd door middel van een doordacht opleidingsplan. We willen natuurlijk dat de klant ook grip houdt op zijn IT-omgeving. En als dit allemaal nog niet genoeg voor je is kan je later, als Office 365 specialist, deze omgevingen zelf gaan ontwerpen!

Jouw kennis en ervaring

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde opleiding MBO-ICT niveau 4
  • Microsoft MCSA (2012) gecertificeerd
  • Kennis van Active Directory en Exchange omgevingen
  • Kennis van Windows 10
  • Kennis van MS Office applicaties
  • Bekend met ITIL®
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • In bezit van rijbewijs B

Aanbod

Je maakt deel uit van een organisatie waar persoonlijke groei, samenwerking, eigen initiatief en plezier in het werk kenmerkend zijn. Wij geloven dat onze Pinkers bepalend zijn voor de kracht en het succes van Pink Elephant. Collega’s initiëren frequent kennissessies waarbij je kennis maakt met de nieuwste technologieën en methodieken. Zo blijven Pinkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen middels trainingen en cursussen. Onze eigen Pink Elephant Academy heeft een mooi cursusaanbod waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt behalen.

Uiteraard zijn het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden als een leaseauto, laptop en smartphone marktconform.

Bij Pink Elephant werk je in multidisciplinaire teams aan projecten voor mooie aansprekende klanten. Je werkt altijd samen met enthousiaste, ondernemende en gedreven professionals. Pink Elephant is wat jij ervan maakt!

LinkedInTwitterFacebookGoogle+WhatsAppEmail